Office in China

Kina är nu världens näst största ekonomi och växer.

Vårt kontor levererar lösningar och system för några av de största kinesiska finansiella institutionerna runt om i Kina bl.a. Central Bank, China UnionPay, ICBC, CMB. Inom industri har vi levererat lösningar och system för bl.a. Chinamobile, Chinatelecom, National Power Grid.

Genom detta har vi nära kontakter med centralbanken, China Union Pay, Allinpay, Microsoft, IBM, Digitalchina, Shanghai, Guizhou, Jiangsu, Zhejiang-provinsen och flera andra.

Fråga oss efter specifik information.

  Start up’s

Skandinaviska företag med visionen att etablera sin verksamhet i Kina kan med fördel använda oss i "start up processen". Det är både produktivt och kostnadseffektivt.

Virtual sales representative

För organisationer och företag med lägre ambitioner använd med fördel våra lokala resurser, och på kort eller längre perspektiv agerar vi i ert namn och blir er säljresurs i regionen.

Användning av vår kunskap och kompetens kan göra ditt företag framgångsrikt i denna region.

 
 

Road Peng
VP and Country Manager Eiderfors & Partners, China
Road Peng

Mr Road Peng ansvarar för vårt kontor i Shanghai / Kina. Han är också BD på Moneygram International Shanghai. Mr Road Peng har en Bachelor of Electronic Information Engineering, Guizhou University, Guiyang, Kina.

Mr Road Peng har över 15 års branscherfarenhet, med att leverera konsulttjänster till bl.a. centralbanken, China UnionPay och större affärsbanker, samt telekom- och industriföretag.

Vårt kontor talar och skriver, PRC native, talar flytande mandarin och engelska.


 

Kontakta oss för mer information

Mobile: +86 186 1666 1977
Paytong Information Technology Ltd
Room 1303A
Shenling Building, No.507
Gubei Rd.
Changning Dist
Shanghai

road.peng@eiderfors.com for more information