Boende och Omsorg

 
 

Bekvämlighet & Trygghet

Ett bra seniorboende skall givetvis vara tryggt att vara i och erbjuda stor bekvämlighet. Alla ska ha tillgång till guldkant i sin vardag.

Till att börja med skall bostadsföretaget ha förmågan att ge bra information om möjligheterna och sedan ha system som tar bort trösklar för de boende att dra nytta av tillfällena.

  servicemodel  
 


Allt detta är möjligt att åstadkomma för en aktiv och engagerad bostadsvärd. Eiderfors & Partners ger dig som bostadsvärd verktygen du behöver.

En stor fördel med ett seniorboende är bekvämligheten; man kan lämna lägenheten för en långresa utan att ha betänkligheter. Miljön är trygg och det finns minimal risk för inbrott.

Vardagen i ett seniorboende skall ha många möjligheter och dessa möjligheter skall det vara bekvämt att nyttja. Ett av de verktyg som Eiderfors & Partners erbjuder är att de vanliga låsen kan ersättas med lås som öppnas med mobil eller kort.

Lösningen kan också användas för en mängd dagliga ärenden; betala tjänster eller varor, registrera besök på restaurangen, använder en bil ur bilpoolen, att man varit på gymmet, fått massage, m.m. Man behöver inte tänka på kontanter. Samma teknik används i kollektivtrafiken i Sverige, jämför också betalningsmetoden på större hotell.

 
 


 

Guldkanten ser olika ut för olika personer, men betyder samma sak.

 

 

Gold_frame

 

 

 

   
 

 
 

Trygghet i hemmet


För att öka säkerheten, erbjuder vi passiva larm. Det innebär att man inte själv sätter på larmet när man blir liggande på golvet, eller har svårt att ta sig från toaletten. Larmet är alltid på och utlöses vid en onormal händelse. Larmsystemet utformas individuellt. Systemet bygger på beprövad RFID-teknik och upptäcker förändringar i den lokala miljön, till exempel att man faller i hemmet.

 
 

   

Trygghet är att veta att om något händer, får andra veta det.

Till tryggheten hör också att veta vem som kommer på besök.

Eiderfors & Partners implementerar systemlösningen genom att koppla porttelefon/kamera till läsplatta, mobil, PC/MAC.

 

En eller flera larmpunkter kan skapas i en lägenhet.

 
     


 
  Ladda ner produktblad för:  
 

Boende & Omsorg

  Kontakta oss för mer och djupare information  Boende och Omsorg Omsorg med delaktighet Omsorg med funktion Omsorg med information Omsorg med Bekvämlighet och trygghet