Boende och Omsorg

 
 

Funktion

Funktion innebär att användbarhet och verklig nytta skapas.

Eiderfors & Partners knyter samman alla delar till en systemlösning som skapar en helhet med hög kvalitet och användarvänlighet.

  servicemodel  
 


Eiderfors & Partners lösning innebär att det finns en läsplatta, mobil, PC/Mac i lägenheten och att omsorgsföretagets och bostadsföretagets verksamhetssystem är åtkomliga.

Systemlösningen gör det möjligt att presentera viktig information på ett användarvänligt sätt.

Ett av flera exempel på lösning är att den seniorboende får veta vem som kommer från Hemtjänsten, när personen kommer och vad som skall utföras. Dessutom ha möjlighet att ha en dialog innan personen kommer, t.ex. om något som behöver köpas. Denna information kan också göras tillgänglig för anhöriga. Detta ökar funktionaliteten för alla inblandade.

 
     
 

  
 

 
 

 

 
 

Bra funktion är som en fin dag på isen. Solen skiner, isen är fin och vind i ryggen. Då mår man bra och det skall vara så i ett bra boende också.

Alla delar skall fungera ihop och varje del skall skapa värde. Tillsammans blir det en oslagbar kombination. En dag på isen som man kommer ihåg.

Vi vill göra det möjligt att dra full nytta av de möjligheter som finns. Att utnyttja isen när den ligger blank och fin.

Det gäller att föra samman olika parter och nyttor till en bra funktion; Och det är detta som vi gör.

  Bild på isen Mälaren    
     
  Ladda ner produktblad för:
 
 

Boende & Omsorg

Kontakta oss för mer och djupare information  Boende och Omsorg Omsorg och Delaktighet Omsorg och Funktion Omsorg och Information