Boende och Omsorg

 
 

Information

I dagens samhälle är det mycket att hålla reda på. Både som boende och bostadsvärd har man behov av system som spar på redan ansträngda resurser och samtidigt gör vardagen enklare genom att alltid ha rätt information och att kunna agera på den information som finns.

Eiderfors & Partners utvecklar och levererar en informationsplattform som är intuitiv och lätt att använda.

  servicemodel  


 

Kundanpassad information är en viktig del i ett bra seniorboende.

För att åstadkomma detta behövs en engagerad värd och ett excellent informationssystem. Allt ska anpassas till individens behov och önskningar. På det sättet skapas en bra grund till att kunna leva ett rikt liv. Guldkanten i tillvaron är att kunna ta del av det som erbjuds.

Med tillgång till en smartphone, PC/Mac eller läsplatta kan den boende t.ex. ta del av sista minuten erbjudanden, evenemang som är på gång i närområdet, boka bil i poolen, få information från värden.

 
     
 

Eiderfors & Partners informationsplattform för ett attraktivt boende

Bostadsföretaget kan vinna mycket i kvalitet och effektivitet med ett intranet.

Det handlar om att knyta samman verksamhetssystem och tillföra bostadsspecifik information, såsom tydlig information om fastighetsskötsel, vattenavstängning, reparationer, parkering, tvättstuga, etc.

 

Med ett intranet ges möjlighet till feedback och kontroll av att alla boenden har uppfattat informationen. Dessutom blir det enklare med uppföljning av de boendes synpunkter och förslag. Ett sätt att öka kundnöjdheten.

Har bostadsföretaget partners och möjligheter till rabatter till de boende, annonseras detta på intranet.

Information binder oss samman och skapar nytta, gemenskap och samhörighet

 


För att uppnå realtidsdata och öka kvaliteten, systemintegreras lösningen med valbara system. Det här är en stark del av vårt erbjudande.

Informationen utvecklas i plattformarna Windows, Android och iOS.  

     
 

Ladda ner produktblad för:

 
 

Boende & Omsorg

Kontakta oss för mer och djupare information  Omsorg och Boende Omsorg med Delaktighet Omsorg och funktion Omsorg och Information Omsorg och Bekvämlighet