Strategic Partners

         
   

Alla organisationer runt om i världen, oavsett vad de gör, står inför samma gemensamma problem; en mobil arbetsstyrka, mer integration med kunder och partners som driver behovet av ett öppnare informationsutbyte.

Å andra sidan är mer lagstiftning, mer säkerhetshot som påverkar individen och organisationen.

 

Med dagens säkerhetsmodell baserad kring en traditionell brandvägg är det både komplicerat och dyrt att uppnå full kontroll.
Till synes är det en omöjlig utmaning men är relativt lätt att lösa.

Cryptzones lösning representerar ett annorlunda sätt att lösa säkerhetsproblem som är byggd kring den senaste tekniken inom säkerhet.

Eiderfors & Partners är certifierad partner till Crypzone Group att sälja och integrera.

 
   

Intrum Justitia är Europas ledande företag inom Credit Management av goda skäl: deras erbjudande betyder bättre affärer för både hushåll och organisationer.

 

Intrum Justitia har åtagit sig att förbättra sina kunders kassaflöden och lönsamhet, allt från kreditinformation, fakturering, reskontraservice, påminnelser och inkasso till bevakning, insamling av avskrivna fordringar och köpta fordringar.

 
 
 

Sedan 1999 utvecklar Direct2Internet en kombinerad switch och modempool som kallas Access-Switch.

Switchen är speciellt designad för den typ av trafik som genereras av kortterminaler, d.v.s. många korta samtal och en snabb responstid.

 

Direct2Internet (D2I) ger den snabbaste och billigaste förbindelsen för din kortterminal. Välj att ansluta kortterminal via telefonlinjen eller en Internet-anslutning.

 
     

 

 

 
 
 

Adage RFID Solutions erbjuder RFID-system med prestanda i världsklass.

Eiderfors & Partners identifierar tillsammans med Adage dina behov, bygger och anpassar RFID-system.

Tjänster och tekniska lösningar baserade på Adage egna produkter såsom handläsare, fasta RFID-läsare, RFID-taggar, standard (HID Global), aktiva och passiva RFID-taggar för i stort sett alla behov.

 

Adage har egen produktion och kompetens för att erbjuda skräddarsydda och kundanpassade RFID-system för att matcha marknadens behov.

Adage och Eiderfors & Partners har gemensam stor kompetens inom mobila system, vilket är en stor fördel, eftersom de flesta av systemen är mobila i någon bemärkelse.

 
   

3D Cellular har under flera år utvecklat och levererat bland de bästa och mest aktuella automatiseringsprogram för dagens föränderliga mobila telenät.

Mjukvaruverktyget har utformats av ingenjörer för ingenjörer och levererar precisa och effektiva användargränssnitt för insamling, analys och uppdatering av nätverksdata för automation av processer i realtid.

Lösningen hanterar Alcatel-Lucent, Ericsson, Huawei, Nokia, Nortel och Samsung, samt trådlösa växlar och en mängd andra nätelement.

 

3D Cellular's verktyg kan ge betydande kostnadsbesparingar genom att underlätta och till och med automatisera många repetitiva och tidskrävande uppgifter inom datahantering. Detta frigör resurser och minimerar fel.

Erfarenheter har visat att dessa besparingar snabbt kommer att täcka kostnaderna för investeringen.